tirsdag 2. oktober 2012

Bentencho :)

Dagen etter Akvariet var vi i Bentencho for å besøke kontorene til NMS :) der skulle vi ha vårt første stabs møte! Før vi dro til bentencho stakk vi innom et annet sted for å spise lunsj i en park. (husker ikke hva stedet heter)


 En av grunnene til at jeg skriver om dette er fordi bildene ble så fine xD Det ser nesten ut som om det er en av de Windows deskop wallpapers'erne som følger med en nykjøpt data!!

 Området var utrolig deilig og åpent, ryddig var det også. Ikke noe søppel noe sted. Ikke engang i søppeldunker er det søppel, as a matter of fact; det var ikke søppeldunker engang! Vi slet med å finne det når vi skulle kasten plastikken til lunsjen.....

 
 Her gikk vi og spiste etter å ha kjøpt lunsj på nærmeste butikk. Eli spiser Onigiri :) Ris med sjøgress rundt og noe inni. Det står utenpå hvilket fyll det er :) Alt fra tunfisk og majones til rogn til søte ting.

 
 Etter lunsj pausen gikk vi atter en gang mot stasjonen for å ta toget videre til Bentencho. Hoved grunnen til dette bilde var for å vise dere et vanlig syn når solen kommer fram; Paraplyer. Ja for i japan skal man helst være så hvit som mulig. Mens det er stekende sol går folk med lange hansker, masse klær og paraply. Alt for å stenge solen og brunfargen ute. (men dette er for det meste hos jenter, har faktisk ikke sett en eneste gutt med sol paraply...)

Nei ikke se på hun gamle damen med pose og blomstrete kjole!! Du skal se på kimonoen! Nå og da kommer det folk med kimono, men ikke ofte.

 Så var vi endelig fremme i Bentencho! her er kontorene til NMS misjonærene. Kult med Rosa trapp :D Her hadde vi et koselig møte.

 Etter dette gikk vi til en kafe som heter Canterbury Tea House.
 "Finest Teas" "Finest Coffees" står det over. Og i vindu var det plassert masser på masser med små og store kanner i alle mulige fasonger. Fikk ikke tatt et nærbilde av det desverre ):

Her er litt av insiden. Veldig koselig kafee var det. Maten fikk jeg ikke tatt bilde av for kameraet hadde ikke mer strøm :) Drakk Is kaffe latte og et stort stykke jordbær bløtkake(bare krem, sukkerbrød og jordbær.... ) men det var godt :)
 
 
 Så vandret vi hjem igjen. Det blir mye tog på oss gitt~

1 kommentar:

  1. Whahaha jeg måtte le om den kommentaren din med søppeldunker og leste det til og med til anders. Lurer veldig på hvor de kaster søplene sine. Kan ikke du finne ut av det? hehe. Gøy å se at du spiser så mye rart. Det ville jeg aldri turt. Men du er kjempe flink. Det merkes at du er borte når vi på besøk i sexestgt. Klem

    SvarSlett