tirsdag 20. november 2012

Menighets tur!!

Jeg og Hanna hev oss med på Eli sin menighets tur med menigheten hennes i Kikyogaoka!

Her dro vi for å se på spesielle strå som heter Suzuki! Se så fine! ser ut som små koster :D når solen skinner på dem skinner de som gull~
 Det var en stor dal med åkrer på åkrer med Suzuki strå! Når du snudde deg og solen skinte nedover var utsikten ubeskrivelig!
 Det var en skikkelig klattretur, norsk standar, opp til en av fjelltoppene som vi videre vandret på toppen av. Her blåste det så mye at de som hadde hatter måtte holde godt på dem så de ikke tok seg en tur ned igjen.
Dette så vi på veien ned igjen gjennom en skog. Lønnetrær heter det på norsk. Disse er helt nyderlige på høsten. Høst fargene i Japan er veldig flotte og er en såppas stor turistattraksjon for japanere at det er egne værmeldinger på TV'en som forteller hvor det er finest høstfarger!

klemmer fra Japan :D

3 kommentarer:

  1. Wow, vakker natur! :D Håper dere hadde en bra tur!! :)

    SvarSlett
  2. Utrolig fin natur og fine farger. Nå vet jeg hvor det merke "Suzuki" har sitt navn fra;) Men hva er disse suzukiene for? hva lager man av de?
    Khaliun

    SvarSlett
  3. Tror faktisk ikke man lager noe av dem, de er bare fine å se på :) men mange bruker dem i typiske blomsteroppsatser og slikt :D

    SvarSlett