mandag 5. november 2012

Bursdag i Japan!

Ja det gikk faktisk veldig bra med bursdag hjemmefra :D man blir så godt tatt vare på her som ettåring, så DET er noe du kan tenke på hvis du tenker på å være ettåring! Det er nesten som å ha enda en familie :)
 
Våknet opp til, gave hjemmefra, bursdags frokost og gratulasjoner fra Eli (hun hadde også laget hjerte speilegg!)
 
 Hjemme pleier vi å sette et lite flagg på bordet når noen har bursdag, så jeg fant et kort jeg hadde fått hjemmefra og satt det opp på bordet :D og med lys ble skikkelig stemnig!!
 
                    Fikk etter frokosten en pakke fra Eli og Hanna :D kortet var en spå! Herlig :D

Senere dro vi til Orlaug og hadde fest!! Det var smørbrød kake og gresskarsuppe på menyen! Utrolig nok ble det litt gaver også. :)

 
 Etter mat tok Orlaug fram noen brettede papirlapper, rosett aktig, og en skål med varmt vann.

Når de ble lagt i vannet åpnet "bladene" seg og et bibelvers kom fram! Det var lagt frem en bibel så alle slo opp med en gang de versjene de fikk :)
                               Så satt vi lenge og koste oss med hjemmelaget Yoghurt kake!

 Nå jeg kom hjem ble det mye skyping og herlige samtaler med familie og venner. Etter dette dro jeg og Eli ut på bursdags middag! Og det var denne månen som møtte oss ute, en Halloween måne. Helt oransj var den! Utrolig flott!
                                              Tapas grill spyd resturang :) herlig mat!

Klemmer fra Japan

2 kommentarer:

  1. Åh, så bra du blei feira skikkelig Synnøve!! :) Her var det HalloVenn med 800 mennesker tilstede :D

    SvarSlett
  2. Så bra at du blir tatt vare på Synnøve!. Ser ut som om du hadde en fin bursdag i Japan. Yoghurt kaken ser jo helt vidunderlig ut - nam nam. Hva fikk du gave egentlig? det har du glemt å skrive. jeg er så nysgjerrig. klem khaliun

    SvarSlett