lørdag 26. januar 2013

Stabsmøter

 
Dette er en bygning i Bentencho!! (har egentlig skrevet om dette stedet i et tidligere inlegg, husker du?) Her har vi stabsmøtene våre :) Så langt har vi hatt det hver 6 uke. (husker ikke helt om vi bestemte å ha det 1 gang hver andre måned eller en gang hver måned men til sammen så har det blitt hver 6 uke de siste gangene)   


Så langt har det vært toppers med stabsmøter! Og jeg skjønner hvorfor dette er veldig viktig på en arbeidsplass. Det får en til å tenke igjennon hva som har skjedd siden sist møte og man får delt tanker og ord med representanten vår her nede(Ivan), enten det er klager, ros, ting som kan forandres eller enkle gleder.



Her står litt av staben med kaffekoppene klare! Misjonær Ivan og Regnskapsfører/sekretær/Misjonær/mor-for-ettåringer; Orlaug :D

På stabsmøtene har vi gjort forskjellige ting ettersom behov men generelt så har vi samtaler, (generell)info/oppdatering og ting som har med penger å gjøre(reiseoppgjør) og ellers småting.
 
 
Halvårs evaluering stod også på listen over ting som skulle gjøres på stabsmøtet denne gangen. Etter skjemaet var gjennomgått og besvart for både meg og Hanna ble det deilig Obentou(lunsj pakke) på kontoret med historier fra gamle dager!

Hilsner fra Japan!

2 kommentarer:

  1. kult byggning. tar du opp alle trappene? eller finnes det heis? Khaliun

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei det var heis :D Det morsomme var at man kunne låse etasjene som om det var en dør sånn at når siste mann var ferdig på jobb så ble etasjen låst og heisen gikk da ikke opp dit til den ble låst opp igjen!

      Slett